Materiaalihallinto

Visma Fivaldin tilaustenkäsittelyyn voidaan liittää varastonhallinta ja ostotilaukset. Tilaustenkäsittely muodostaa automaattisesti varastotapahtumia. Tuotteet vähenevät varastosta laskutuksen yhteydessä, mutta myös erillinen varastokeräily on mahdollista.

Ostotilausjärjestelmällä muodostetaan ostotilaukset toimittajalle ja saavutetaan tuotteet varastoon. Ostotilaukset on mahdollista muodostaa myös suoraan myyntitilauksesta tai varastoon määritellystä tarpeesta. Monipuolinen raportointi mahdollistaa Intrastat –raportoinnin sekä kattavan varaston arvon ja saldojen seurannan.

Lue lisää lataamalla esite

Palkanlaskenta

Visma Fivaldin palkanlaskenta on helppokäyttöinen ja monipuolinen palkanlaskentaohjelma, jolla voidaan hoitaa palkanlaskenta yrityksen sisällä tai yhdessä tilitoimiston kanssa. Työnjaosta voit sopia joustavasti tilitoimistosi kanssa esim. tilitoimisto hoitaa palkkojen laskennan ja itse hoidatte vain maksatuksen. Palkanlaskenta on myös ajansäästöllisesti järkevää ja helppoa ulkoistaa tilitoimistolle, joka hoitaa asiat ajallaan ja tuntee eri työehtosopimusten sisällöt ja osaa tulkita niitä. 

Kaikki palkkatapahtumat siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon. Sähköiset palkkalaskelmat voidaan lähettää palkansaajalle sähköpostitse tai tulostuspalvelun avulla. Konekieliset ilmoitukset on mahdollista toimittaa verohallintoon, vakuutusyhtiöille ja työttömyysvakuutusrahastolle suoraan järjestelmästä. Sovelluksessa löytyy yhteisrekisteri työttömyysvakuutus-, Tyel-, sotu-, ryhmähenki- ja tapaturmavakuutusmaksuista.

Lue lisää lataamalla esite

Pankkiyhteys

Visma Fivaldi Pankkiyhteys on SEPA-yhteensopiva Web Services – yhteyttä käyttävä pankkiyhteysohjelmisto.

Pankkiyhteyden avulla pankkiaineistot voidaan lähettää ja vastaanottaa kootusti useaan yritykseen yhdellä kertaa. Viiteaineistot kohdistuvat automaattisesti reskontraan noutohetkellä. Käyttöoikeudet voidaan määritellä käyttäjätunnus-, pankkiaineisto sekä yrityskohtaisesti. Pankkiyhteyden tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Osapuolien tunnistaminen perustuu julkisen avaimen salakirjoitusmenetelmään ja käytäntöön (PKI).

Lue lisää lataamalla esite

Rajapinnat

Visma Fivaldi rajapinnat mahdollistavat tiedon siirrot ulkopuolisista järjestelmistä (esim. nettikaupat, tilausjärjestelmät, toiminnanohjausjärjestelmät, työajanseurantajärjestelmät jne). Tietoja voidaan siirtää koneellisesti järjestelmien välillä tai selaimella käyttäjän tekemänä.

Esimerkkejä eri siirtotavoista:

- Laskutusaineisto (laskuttamaton)
- Laskuaineisto (laskutettu ennen siirtoa)
- CSV-siirrot

Matka-ja kululaskut

Visma Fivaldiin on saatavilla lisäominaisuutena myös matka- ja kululaskupalvelu Visma.net Expense. Erillisellä älypuhelinsovelluksella siirrät kulukuitit paikalleen käden käänteessä, ja jopa ostotapahtumat voidaan yhdistää luottokortiltasi suoraan järjestelmään.

Hyödyt:

- Voit kirjata matka- ja kululaskut missä ja milloin vain
- Matkalaskut tulee tehtyä heti, eikä hetken päästä

Kysy lisätietoa omasta Visma Fivaldi -tilitoimistostasi tai lue lisää lataamalla esite